Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

 

Zažili jste už někdy grilování na sněhu? Že ne? Pak je nejvyšší čas to napravit! Odborník na slovo vzatý vám ukáže jak připravit typické vánoční dobroty na grilu. Budete moci ochutnat rybí polévku, uzené s českým kubou nebo třeba vánoční dezert.

 

První adventní víkend 26. a 27.11. 2016

  • Živá hudba pro sváteční pohodu (pá, so a ne 14-18 hod.)
  • Voňavé dobroty v Café Dvořák a syn
  • Vánoční grilování s Weberem (so 14 – 17 hodin)
  • Široký výběr vánočních dekorací a adventních věnců

 

 

Grilování na sněhu může být příjemná změna. Za vyzkoušení rozhodně stojí! Užijte si "mejdan trochu jinak" :-).

 

  

Pokud ještě nemáte svůj adventní věnec, o tomto víkendu jich u nás najdete nepřeberné množství – v různých barevných kombinacích, z různých materiálů a v různých stylech.

 

 

O sváteční náladu o tomto i všech následujících adventních víkendech se postarají hudebníci, kteří zahrají každý pátek, sobotu a neděli vždy od 14 do 18 hodin. K vaší pohodě jistě přispěje i voňavá káva a dobroty z Café Dvořák a syn.

 

Více o adventních akcích na www.dvorakasyn.cz, www.facebook.com/dvorakasyn, letácích a plakátech.